Amerikanac dokazao koliko zvezdaši ne vole crno-bele: Ne spominji ime Partizana na ovom mestu! (VIDEO)

03.02.2023

12:35

0

Autor: 24sedam

Reporter Evrolige u prenosu utakmice Zvezde i Milana ispričao svoj doživljaj sa košarkašem crveno-belih Stefanom Lazarevićem

Amerikanac dokazao koliko zvezdaši ne vole crno-bele: Ne spominji ime Partizana na ovom mestu! (VIDEO)
Copyright MN Press

Reporter Evroliginih mečeva na engleskom jeziku ispričao je tokom prenosa utakmice Olimpija Milan - Crvena zvezda svoj doživljaj iz jednog susreta sa Stefanom Lazarevićem, igračem crveno-belih.

Komentator je preporučio gledaocima prenosa da u svoj raspored putovanja obavezno zapišu Beograd i mečeve Partizana u Areni, a onda se kao neko ko je zadužen za "porkivanje" mečeva crno-belih osvrnuo na netrpeljivost koja se stvara između dva tabora "večitih rivala"

 

 

- Otišao sam do dvorane "Aleksandre Nikolić" gde su upravo završili trening košarkaši Crvene zvezde. Lazarević i Kuzmić su krenuli napolje kada sam im prišao i rekao "momci, ja prenosim mečeve Partizana" na šta mi je Lazarević odgovorio "ti si na pogrešnom mestu". Rekao sam da mi je to jasno, a on je dodao: "ovde nema Partizana i ne izgovaraj tu reč ovde" - rekao je Lazarević.

Crveno-beli su sinoć zabeležili i četvrti evroligaški poraz u seriji. Bolji od Zvezde u ovom nizu bili su Žalgiris, Partizan i dva italijanska tima Virtus i Olimpija Milano.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike