Obradović i Ivanović trpeli najgore uvrede "navijača", njihov gospodski odgovor stavio tačku na večiti derbi! (VIDEO)

28.01.2023

09:26

0

Treneri večitih iznad svake situacije

Obradović i Ivanović trpeli najgore uvrede "navijača", njihov gospodski odgovor stavio tačku na večiti derbi! (VIDEO)
Obradović i Ivanović - Copyright MN Press

Sinoć je u dvorani Pionir odigran drugi evroligaški večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, a pobedu su odneli crno-beli, 79;78 i tako se revanširali za poraz koji se u decembru dogodio u beogradskoj Areni.

Sinoćnji meč protekao je bez većih propusta, glavni fokus je bio na dešavanjima na parketu, ali nisu izostale provokacije i uvrede upućene trenerima i pojedinim igračima.

Tako su navijači oba tima, sinoć uputili sočne reči treneru suprotnog tima.

Delije su na tribinama razvile uvredljivu zastavu posvećenu legendarnom treneru crno-belih, Željku Obradoviću, a Grobari su uzvratili sa Duškom Ivanovićem.

Uvredljivo skandiranje takođe je bilo prisutno sa obe strane.

Delije su više puta upućivale ružne reči ka Obradoviću, uzvratili su i navijači Partizana, ali su treneri ostali nemi na takvo ponašanje pristalica oba kluba.

Na konferenciji za medije posle meča, i jedan i drugi trener o spornim situacijama su imali komentare koji su svima zatvorili usta.

 

 

- Nisam video na transparent (zastava sa njegovim likom, prim. aut), ja se koncentrišem na utakmicu. Ako je i bilo vređanja, te stvari ne mogu da me dotaknu. Transparent, tek nemam pojma, ako je neko video, neka priča. Ja se fokusiram na parket i na sve među nama, akterima je bilo sve korektno - izjavio je Obradović.

Sličan odgovor je imao i trener Zvezde, Duško Ivanović.

- Nisam video, nisam čuo. Nemam nikakav komentar, niti sam video. E vidite, mi smo večeras pobedili. Naša publika je večeras bila fantastična, super, sportska, fantastična. To je naša pobeda - dodao je Ivanović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike