Ivanović je imao jasnu poruku za svoje igrače posle poraza od Partizana: To tako ne ide!

27.01.2023

21:34

0

Trener crveno-belih objasnio šta je to prevagnulo na stranu crno-belih u evroligaškom derbiju

Ivanović je imao jasnu poruku za svoje igrače posle poraza od Partizana: To tako ne ide!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Partizan je bio strpljiv, mi nismo i to je rešilo pitanje pobednika, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović nakon utakmice sa Partizanom.

Košarkaši Partizana pobedili su u derbiju ekipu Crvene zvezde 79:78 (20:18, 25:19, 12:17, 22:24) u utakmici 21. kola Evrolige.

- Partizan je odigrao bolje od nas. Ključ meča je bilo strpljenje. Velika razlika između osvojenih i izgubljenih lopti je posledica strpljenja. Želeli smo brzo da dobijemo utakmicu, ali to tako ne ide. Rekao sam igračima da mirno spavaju, pa ćemo u sledećem meču videti šta će biti – istakao je Ivanović, pa prokomentarisao česte izmene Nemanje Nedovića.

- Pa svi treneri su malo ludi, a svi mogu da budu treneri. Nemam zaista zamerki, ponavljam, rekao sam momcima da mirno spavaju. Što bi rekao veliki zvezdaš Matija Bećković, ćeraćemo se još. Suđenje neću da komentarišem - izjavio je Ivanović.

Osvrnuo se trener crveno-belih i na ambijent u dvorani.

- Čestitam navijačima, atmosfera je bila fenomenalna. Da li sam video transparent na tribinama gde su bili navijači Partizana? Zaista nisam. Poslali smo lepu sliku u Evropu, okrećemo se obavezama koje slede - zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike