Velika pobeda Partizana i Grobara! Srpska trobojka, velikani u publici, tribine krcate i slavlje dugo posle meča! (GALERIJA)

13.01.2023

21:55

0

Autor: G. F.

Ovako je izgledalo rušenje Baskonije u 19. kolu Evrolige

Velika pobeda Partizana i Grobara! Srpska trobojka, velikani u publici, tribine krcate i slavlje dugo posle meča! (GALERIJA)
Slavlje košarkaša Partizana - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

Velika i veličanstvena pobeda košarkaša Partizana na parketu, velika i veličanstvena predstava navijača crno-belih na tribinama!

Naplaćen je s kamatom dug Baskoniji (83:65) za poraz u prvom delu evroligaške sezone, a sve je još pre početka susreta ličilo na praznik.

 

 

I onaj košarkaški i onaj pravoslavni koji stiže u ponoć! Novu godinu po julijanskom kalendaru čestitali su igrači i navijači jedni drugima na najbolji mogući način.

Počelo je sa tribinom pretvorenom u srpsku trobojku, poklonom i ovacijama za najmlađeg kapitena u istoriji Partizana Vanju Marinkovića, koji je sada član Valensije.

 

 

Viđeno su brojni košarkaši velikani na tribinama, među njima i legendarni Žarko Paspalj, bio je tu i trofejni vaterpolista Duško Pijetlović, a posebno veličanstveno bilo je na kraju susreta.

Dugo su igrači ostali na parketu da sa Grobarima proslavljaju važan trijumf, ali i da svakom pojedincu izađu u susret i fotografišu se za uspomenu.

Bilo je lepo večeras biti u Areni, a za one koji nisu tu su fotografije koje dočaravaju bar delić onoga čemu smo svedočili na parketu i oko njega.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike