Obradović oduševljen Grobarima! Super se osećam kada me neko ovako poštuje!

05.01.2023

22:25

0

Autor: G. F.

Navijači crno-belih ovacijama dočekali trenera Monaka, nekada Crvene zvezde

Obradović oduševljen Grobarima! Super se osećam kada me neko ovako poštuje!
Saša Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana su pobedili Monako u utakmici 17. kola Evrolige. U Beogradu, u fenomenalnoj atmosferi ekipa Željka Obradovića bila je za 20 poena bolja od tima Saše Obradovića.

Strateg kluba iz Kneževine čestitao je za početak na ubedljivoj pobedi.

- Čestitke Partizanu zaslužili su pobedu pa čak i ovakvom razlikom. Nije nam prvi put da ovako damo utakmicu. Moramo da učimo iz toga, da nam se ne ponavlja - kazao je Obradović koga je publika u "Areni" dočekala ovacijama.

Sve to dobija na težini, kada se zna da je igrao i bio trener najvećeg rivala, Crvene zvezde.

- Hvala navijačima. Super se kao Srbin osećam kad me neko poštuje i ovako izražava poštovanje. Velika je to čast. Prošlost nije bitna, ja sam Srbin ovde, Srbin u Monaku.

U ovom trenutku, Monako je na 11-6 i na trećem mestu na tabeli, iza Baskonije i Barselone.

- Svi imamo iste ambicije, zasad je to plej-of. Mnogi pričaju o nekom F4, ali i ova utakmica je pokazala da svako može da dobije ikakva je Evroliga. Zadovoljan trećom četvrtinom (21:21), ali poslednjom ne (31:12 za Partizan prim. aut). Okrećemo se sledećem meču, uvek je taj bitniji od završenog.

Mislim da atmosfera nije toliko uticala na nas. Sami smo sebe stavili u tu situaciju nekim nerezonskim šutevima. Postojala je ideja, ali nije ostvarena, pa onda to malo više zaboli. Ima još dosta utakmica, mislim da se do poslednjeg kola neće znati ko će u plej of i sa koje pozicije - kazao je Obradović uz komentar igre Majka Džejmsa.

Tačnije, pitanje je bilo da li mora da ga drži u igri kad ne igra kao večeras. Učinak Amerikanca je bio devet poena, dva skoka i četiri dodavanja.

- Ne bih da odgovorim za Džejmsa, ali svi znamo neke stvari koje moraš da prihvatiš. Pitanje je bilo je li morao toliko da igra iako mu nije išlo.

Za kraj je još jednom pohvalio rivala.

- Partizan je već mogao da bude na vrhu, u odnosu na neke tesne poraze. Njihova igra je za svako poštovanje - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike