Monako stigao na megdan Zvezdi, Džejms umesto na teren, u noćni klub! Šta li će Obradović reći na ovakve pripreme za utakmicu! (VIDEO)

12.01.2023

14:45

0

Autor: A. S.

Snimak je na društvenim mrežama izazvao niz šaljivih komentara na račun košarkaša

Monako stigao na megdan Zvezdi, Džejms umesto na teren, u noćni klub! Šta li će Obradović reći na ovakve pripreme za utakmicu! (VIDEO)
Majk Džejms - Copyright Printscreen/Instagram/kosarkanadlanu

Košarkaši Monaka u kratkom periodu dva puta gostuju u srpskoj prestonici, koja se izgleda naročito dopala ponajboljem igraču Kneževa, Majku Džejmsu.

Naime, društvenim mrežama, na dan meča, kruži snimak Džejmsa u provodu u jednom beogradskom klubu. Navodno je snimak nastao u sredu uveče, samo noć pre meča sa Crvenom zvezdom.

 


Ako je suditi po snimku, Džejms jse nije proveo loše, ali kako je bilo na treningu dan kasnije i kako se to dopada treneru Saši Obradoviću, nije poznato.

 

Kako god, društvenim mrežama se zbijaju šale na račun košarkaša, pa se između ostalog navodi da je on „odradio pripreme za meč“.

Meč Zvezde i Monaka na programu je u četvrtak od 19 sati, a gosti ga dočekuju na deobi prvog mesta tabele, sa ekipom Real Madrida.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike