Kampacov prvi trening u crveno-belom! Jokić i Dončić mi pričali o Zvezdi, imao sam jednu posebnu čestitku!

20.12.2022

21:30

0

Argentinski plejmejker prvi put na terenu kao košarkaš srpskog i regionalnog šampiona

Kampacov prvi trening u crveno-belom! Jokić i Dončić mi pričali o Zvezdi, imao sam jednu posebnu čestitku!
Fakundo Kampaco na treningu Zvezde - Copyright MN Press

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco je odradio u utorak prvi trening u dresu Crvene zvezde. Novi igrač srpskog i regionalnog prvaka istakao je da je srećan što je došao u beogradski klub.

- Jedva čekam da zaigram za crveno-bele. Jokić i Dončić vole Crvenu zvezdu, ali su mi pričali više o Beogradu, gde su najbolja mesta sa hranom. Dončić mi je posebno čestitao – kazao je Kampaco i otkrio jedan od razloga zbog kojih se odlučio za crveno-bele.

- Vildoza je jedan od razloga zašto sam ovde, to mi je veoma važno. On je ovde srećan i igra na veoma visokom nivou. Ovde sam da pomognem timu i učinim sve što tim želi od mene. Daću 100 odsto svaku utakmicu, idemo korak po korak. Moramo da mislimo kako da napredujemo kao tim svakog dana - izjavio je Kampaco danas na treningu Crvene zvezde.

Trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović izjavio je da su ciljevi kluba ostali isti.

- Kampaco je igrač koji ima puno iskustva, pokazao se u Evroligi. Nije igrao zadnje vreme dok je bio u Americi. Trebaće mu vremena da uhvati ritam. Nadamo se da će pomoći da ostvarimo naše ciljeve. Sad će nam možda biti lakše. Ciljevi su isti, sa ili bez Kampaca - zaključio je trener crveno-belih.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike