Kampaco je od četvrtka Zvezdin igrač? Real neće izjednačavati ponudu, preostale prepreke su samo formalnost?

14.12.2022

15:32

0

Više nezavisnih izvora javlja da je stvar praktično rešena...

Kampaco je od četvrtka Zvezdin igrač? Real neće izjednačavati ponudu, preostale prepreke su samo formalnost?
Fakundo Kampaco u dresu Argentine - Copyright MN Press

Potpuno je sada jasno da se Fakundo Kampaco vraća u Evropu, a po svemu sudeći, jako je blizu potpisa za Crvenu zvezdu, iako uprava šampiona Srbije i dalje ostaje zagonetna po tom pitanju.

Real Madrid i dalje ima pravo da izjednači ponudu za argentinskog plejmejkera, jer konačni rok za to je četvrtak do ponoći. Marka piše da kraljevski klub to neće raditi, ali navodi i da nije odustao od Kampaca.

Jurohups piše da Real ne želi da izjednači ponudu od 1,8 miliona za prvu i 2,5 miliona za drugu sezonu, što su cifre koje se pominju, jer bi u drugoj godini morao da udvostruči davanja zbog poreza.

Ipak, Kampaco bi i tako mogao da postane slobodan igrač na leto, jer ima izlaznu klauzulu iz Zvezde koja nije uopšte nepremostiva, a odnosi se i na plasman u Evroligu.

Kampaco bi u Zvezdi zaigrao u paru sa svojim drugom iz reprezentacije Lukom Vildozom, koji je već osvojio srca navijača, a sa njim bi crveno-beli postali jak kandidat za makar plej-of Evrolige.

U ovom trenutku se rešava problem igračevih dugovanja. Kampaco Realu duguje 2,6 miliona evra od obeštećenja za NBA i sada se traži formula za taj dug. Zvezdi, doduše, i dalje stoji zabrana transfera, ali iz kluba uveravaju da je to čista formalnost koja će se odmah rešiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike