Niko Partizan nije oduvao 20 razlike, ali je teško kad se ovako gubi: Lesor kaže da nema tajnog recepta, ali da tim radi

16.12.2022

06:03

0

Crno-beli dočekuju najtežeg mogućeg protivnika posle serije mečeva u kojima su protivniku poklanjali pobedu

Niko Partizan nije oduvao 20 razlike, ali je teško kad se ovako gubi: Lesor kaže da nema tajnog recepta, ali da tim radi
Matijas Lesor - Copyright MN Press

Dugo traje crna Partizanova serija u kojoj gubi neizvesne završnice ili sam sebe pobeđuje neobjašnjivim greškama. Na sve to, dolazi dvostruki uzastopni prvak Evrope, što bi trebalo da je dodatna motivacija, kako kaže Željko Obradović.

Najkonstantniji u timu je Matijas Lesor, u ovom periodu najvažniji igrač, koji stalno donosi ekstra energiju. On priznaje da je tim u lošem trenutku i veruje da tim samo treba da reši neke sitnice.

- Mislim da u ovom trenutku nije bitno protiv koga igramo, samo treba da rešimo neke stvari. Mi smo tim koji ima potencijal da pobedi bilo koga i ne kažem to zato što moram, nego zato što zaista mislim. Samo smo sada u lošoj fazi i treba da pronađemo način i da nađemo samopouzdanje i počnemo da pobeđujemo. Bićemo bolji.

Recept

Znate li recept za prekidanje loše serije?

- Kad bi postojao tajni recept, iskoristili bismo ga posle prvog poraza. Teško je, mnogo utakmica smo gubili u finišu, mnogo tesnih poraza. Niko nas nije oduvao sa 20 razlike, ovo su samo neki detalji, male stvari koje radimo ili ne radimo na kraju utakmice ili tokom utakmice, ali uvek je jedan-dva poseda, dve-tri odbrane i mogli smo da pobedimo.

Kako je to vama, kad igrate dobro, a gubite u završnici?

- Teško je, treba da zatvaraš utakmicu, boriš se 40 minuta i ne dobiješ rezultat koji ti treba u poslednjem minutu. Ali, tu smo, nije da je neko mnogo bolji od nas, pa da mi ne možemo ništa. Tu smo, bliske su utakmice. Kao što smo rekao, to su detalji, dve-tri odbrane i tu smo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike