SD Crvena zvezda slavi košarkaše, Terzić im poručio: Ponosni smo na vaš rezultat i na to kako nas predstavljate u Evropi

09.12.2022

11:15

0

Oglasio se i prvi čovek Sportskog društva posle velike pobede u derbiju

SD Crvena zvezda slavi košarkaše, Terzić im poručio: Ponosni smo na vaš rezultat i na to kako nas predstavljate u Evropi
Košarkaši Zvezde slave pobedu - Copyright Bane T. Stojanovic/ATAImages

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizana u istorijskom derbiju, prvom igranom u Evroligi.

Ta pobeda je proslavljena u celoj crveno-beloj porodici, a tim povodom se oglasio i generalni direktor fudbalskog kluba, Zvezdan Terzić, ali ovog puta u ulozi predsednika Upravnog odbora SD Crvena zvezda.

On je srdačno čestitao košarkašima:

- Velika zvezdaška porodica nastavlja da ispisuje istoriju srpskog i evropskog sporta. Beograd je sinoć bio domaćin prvog evroligaškog večitog derbija. Velike čestitke našim košarkašima koji su u ovoj istorijskoj utakmici stigli do pobede, po kojoj će biti upamćeni. Pokazali su kako se bori za svoj klub i doneli radost zvezdaškoj javnosti.

Pre manje od dve nedelje igran je derbi u AdmiralBet ABA ligi, gde je Zvezda takođe slavila, što je Terzić pomenuo:

- Ostvariti pobede u dva večita derbija u kratkom vremenskom razmaku je rezultat kojim treba da se ponosimo. Još jednom im čestitam na odličnom rezultatu i pravom sportskom ponašanju, ponosni smo na način na koji nas reprezentuju u Evropi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike