Nedović bio "vidovit"! Prizivao sam od juče ovu trojku za pobedu

08.12.2022

22:19

0

Autor: G. F.

Zvezdin košarkaš meč rešio u poslednjim trenucima

Nedović bio "vidovit"! Prizivao sam od juče ovu trojku za pobedu
Nemanja Nedović i Filip Petrušev - Copyright MN Press

Nemanja Nedović je rešio derbi u Evroligi. Njegova trojka u samoj završnici donela je pobedu Crvenoj zvezdi nad Partizanom u prvom ikada odigranom večitom derbiju u nekom evropskom takmičenju.

Kako je priznao, osećao je da će se nešto ovako desiti...

- Da, prizivao sam od juče da dođem u situaciju za šut za pobedu - kazao je Nedović novinarima posle trijumfa nad najvećim rivalom, a zatim se i prisetio da li je ovo možda najvažnija i najdraža trojka u karijeri.

- Protiv Olimpijakosa sam prošle sezone dao jednu ludačku trojku, sa deset metara, ali nije bilo ovako. Ovako malo vremena nije bilo, tako da sigurno jeste najdraža...

Tako da je pobeda bila još slađa.

- Sigurno, veoma je teško igrati u ovoj atmosferi. Videlo se na nama u prvoj četvrtini, ali kada smo se smirili krenuli smo sa našom igrom. Jaka odbrana i u napadu da delimo loptu. Išli smo da u poslednjoj četvrtini imamo opciju za pobedu. Da, ja sam pogodio, ali mislim da je odbrana donela pobedu.

Da li je ovaj derbi bio nešto drugačiji, s obzirom da je prvi ovakav.

- Osetio sam naboj i vidim da se mnogo pričalo u prethodnim danima. Ali kada izađem na teren, razmišljam samo o terenu. Nastavljamo dalje.

Od dolaska Duška Ivanovića, Zvezda ređa pobede, a ova je osma ukupno.

- Nema stajanja, vidim da su momci presrećni. Jedva čekamo trening, nema slobodno, igramo već u subotu - zaključio je Nedović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike