Čović je tu 30 godina, sa svima je opstao i sve je izdao! Umesto da leži u zatvoru ide po televizijama i opanjkava nas!

28.11.2022

09:17

1

Autor: G. F.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović odgovorio na učestale nastupe prvog čoveka KK Crvena zvezda

Čović je tu 30 godina, sa svima je opstao i sve je izdao! Umesto da leži u zatvoru ide po televizijama i opanjkava nas!
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Došao je dan koji su svi koji vole sport nestrpljivo i dugo čekali. Prvo, zato što fudbaleri igraju sa Kamerunom "biti ili ne biti" meč na Svetskom prvenstvu, a drugo zato što je večeras (20.00) na programu prvi ovosezonski košarkaški derbi.

Danima unazad se među navijačima Partizana i Crvene zvezde podgreva temperatura, rastu tenzije i umesto da se radujemo mogućem spektaklu moramo i da strepimo jer smo u prošlosti mnogo puta svedočili nemilim scenama tokom duela večitih rivala.

A tom dizanju tenzija sigurno doprinosi i serija gostovanja prvog čoveka crveno-belih Nebojše Čovića. Kroz pozive navijačima na fer i korektno ponašanje tokom utakmice provučene su i optužbe na račun ljudi koji vode Partizan.

Iz toga razloga javnosti se obratio i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, koji je gostujući na TV Prva, iskoristio priliku da otvoreno priča o svim temama.

- Ja bih našim navijačima poručio da nema revanšizma ako se dogodi bilo kakav nefer potez od strane Crvene zvezde. Njihov predsednik je neko jutro, ne znam više gde pošto je stalno na televiziji, tražio od navijača da sve bude korektno. Nadam se da će tako biti.

Mijailović se zatim osvrnuo i na etiketiranje od strane Čovića. 

- Predsednik Crvene zvezde nije tri godine na javnoj sceni, on je tu 30 godina, što u politici što u sportu. Znamo svi kako funkcioniše i kako opstaje u svemu tome. Od Miloševića, pa do Đilasa koji ga je i doveo u Zvezdu, sve te ljude je izdao i opstao. Stvarno više da nas etiketira i da nam crta metu na čelo po svim jutarnjim programima, nećemo to dozvoliti. Umesto da leži u zatvoru on ide po televizijama i opanjkava nas.

Voditeljka je zatim konstatovala da bi te stvari najbolje bilo rešiti kada su oba predsednika u emisiji i dobila brz i precizan odgovor.

- Pristao sam da se vidimo u tri emisije, ali on nikad nije došao.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike