Ivanović jasan pred svoj prvi derbi: Partizan ima najbolji napad u Evropi, znamo šta treba da radimo

27.11.2022

14:56

0

Posle mnogo godina čeka nas evroligaški derbi, a Zvezda čuva dve serije

Ivanović jasan pred svoj prvi derbi: Partizan ima najbolji napad u Evropi, znamo šta treba da radimo
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Crvena zvezda će biti domaćin Partizanu u prvom ovosezonskom derbiju. Meč se igra u 8. kolu AdmiralBet ABA lige i biće prvi susret "večitih" još od majstorice proletos, kada su crveno-beli slavili u dramatičnom finišu i osvojili titulu.

Zvezda je u seriji od četiri pobede, od čega tri u Evroligi, dok je u regionalnoj ligi u seriji od 12 vezanih trijumfa nad Partizanom na domaćem terenu.

Ovo će biti i prvi derbi novom treneru Zvezde Dušku Ivanoviću:

- Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Napadački tim sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bismo došli do pobede u ovom meču – kratak je bio Ivanović.

Zvezdina "Kobra" Ognjen Dobrić vrlo dobro zna šta je derbi i šta može da očekuje od crno-belih.

- Igramo meč sa Partizanom, prvi ove sezone. Te utakmice su uvek drugačije, u kojima trenutna forma nije presudna. Očekuje nas vrlo iskusna izvanredna napadačka ekipa prevođena još iskusnijim stručnim štabom, i tokom leta pojačana sa namerom da napravi rezultat u Evroligi. Vredno se pripremamo nakon teških utakmica protiv Albe i Makabija, i verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u ponedeljak  pred našim navijačima.

Utakmica Crvena zvezda  – Partizan NIS igra se u ponedeljak od 20 sati, a Zvezda se obratila i navijačima:

- Klub i ovom prilikom apeluje na sve koji se u ponedeljak uveče upute ka hali "Aleksandar Nikolić" da to učine ranije, da se ne bi stvarale nepotrebne gužve. Takođe, klub apeluje na sve da sportski, fer i korektno navijaju za svoj klub, bez ikakvih ubacivanja predmeta na teren, vređanja protivnika i aktera ovog meča.

Karte za ovu utakmicu na kojoj neće biti gostujućih navijača u skladu sa pravilima AdmiralBet ABA lige, puštene su u prodaju još u četvrtak. Svi vlasnici sezonskih ulaznica kao i uvek mogu da prisustvuju utakmici!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike