Aleksandrov mogao da ostane bez noge: Šokantno otkriće jednog od najvećih evropskih talenata!

24.11.2022

13:46

0

Bivši košarkaš u podkastu "Jao Mile" pričao šta mu se sve dešavalo tokom karijere

Aleksandrov mogao da ostane bez noge: Šokantno otkriće jednog od najvećih evropskih talenata!
Nemanja Aleksandrov - Copyright MN Press

Nemanja Aleksandrov smatran je jednim od najvećih košarkaških talenata, ali česte povrede su uticale da ne pokaže sav svoj kvalitet.

Ipak, u podkastu "Jao Mile" bivši košarkaš je otkrio da je u jednom trenutku mogao da ostane bez noge.

- Kaže mi doktor iz Amerike, imaćeš otok čitav život na kolenu, i to je to. Guram ja, nosim steznik, ali ne mogu da savijem koleno. Otok stagnira, nekad se poveća, nekad splasne. Ali nikako da nestane - počeo je priču Aleksandrov.

A, onda sledi neverovatna priča, a da nije ni slutio šta je moglo da mu se dogodi.

- Mislim da je tada u Zvezdu došao Kari Pešić. Kaže mi on ajde, Aleksandre da te vratimo u na parket, i on mi pošalje u Nemačku, a čak i onaj Amerikanac koji je brinuo o meni, takođe mi preporuči  tog istog doktora iz Berlina, kojeg mi je rekao i Pešić. Odem tamo, doktor proveri stabilnost kolena, izvuče otok, misleći i da će sve biti ok. Međutim, on zove posle dve nedelje, i kaže da mi da je stafilokoka ušla u koleno. Meni kroz glavu opet prolazi svašta, zar po stoti put da se vraćam. I posle svega mi otkrije nešto što me je još više dotuklo, a to da sam nekim slučajem igrao još mesec ili dva da bi morali da mi iseku nogu. 

Na sve to Aleksandrov je celu operaciju morao da plati iz svog džepa.

- Stafilokoka mi ušla u koleno tokom operacije u Americi. Kao kod najboljeg doktora na svetu, pa šta da kažem. Naravno to je posle palo sve na moja leđa, što se tiče plaćanja, to su bile stotine hiljada dolara, prava investicija, nema šta - zaključio je Aleksandrov u podkastu "Jao Mile".

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike