Obradović hvali posle Splita! Ova ekipa, bez povreda – to je sasvim druga slika!

20.11.2022

21:51

0

Trener Partizana imao samo jednu zamerku

Obradović hvali posle Splita! Ova ekipa, bez povreda – to je sasvim druga slika!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je protiv Splita osvežio tim i rasporedio minutažu zbog velikog broja utakmica.

Partizan je na svom terenu pobedio Split 89:70 u meču sedmog kola ABA lige.

- Želim da čestitam ekipi Splita, koja je u prvom poluvremenu odigrala dobru i pametnu utakmicu. Igrali su na način koji im odgovara, a u tome su uspeli. Zbog utakmice koje su odigrali u petak protiv Makabija, ali i zbog predstojećih duela sa Barselonom i Realom želeo sam da osvežim tim i rasporedim minutažu. To smo uspeli u velikom delu - rekao je Obradović posle meča na konferenciji za novinare.

Trener Partizana je čestitao košarkašima za igru u drugom poluvremenu.

- Mislim da je Zek Ledej odigrao previše minuta. On je sa Matijasom Lesorom najopterećiji igrač, pošto se Alen Smajlagić tek vratio u tim. On je morao da se odmori tokom meča, pošto je na dobrom putu da se vrati u tim. Uspeli smo da odmorimo visoke igrače. Bila je rotacijama na pozicijama jedan, dva i tri, a dali smo odmor i Kevinu Panteru. Češtitam igračima na ozbiljnošću u drugom poluvremenu i hvala navijačima koji su nas večeras podržali - rekao je Obradović.

On je istakao da nije očekivao ovoliki broj povreda.

- To nas prati od početka priprema. Mi do sada nijednom nismo imali kompletan trening. Nadam se da će svi uskoro da se oporave i da više nećemo imati problema sa povredama, a to je sasvim druga slika. Snalazili smo se, igrali smo i sa pet niskih igrača - zaključio je Obradović.

Partizan će u narednom kolu gostovati Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike