Srbija nije blistala, ali je pobedila! Nismo baš imali vremena da se uigramo!

11.11.2022

21:47

0

Autor: 24sedam

Najefikasniji u redovima Orlova bio je Dušan Ristić sa 15 poena

Srbija nije blistala, ali je pobedila! Nismo baš imali vremena da se uigramo!
Dušan Ristić - Copyright KSS

Tešku, ali važnu i veliku pobedu ostvarili su košarkaši Srbije u Velikoj Britaniji. Srušen je domaćin sa 74:68 i Orlovi su sada na mestu koje vodi na Svetsko prvenstvo.

Ima, naravno, još mnogo posla da se odradi, ali je od velikog značaj bila baš ova utakmica. A jedan od junaka pobede, sa 15 poena naš najefikasniji košarkaš bio je Dušan Ristić.

 

 

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu kada se pogleda celokupna slika. Nije to izgledalo sjajno, ali u prvom poluvremenu smo probali da pronađemo naš ritam jer većina igrača koji su u ovom timu sada prvi put igra zajedno. Nećemo tražiti nikakav izgovor, jednostavno nismo imali previše vremena da se uigramo. Mislim da smo na kraju utakmice uspeli da nađemo način kako da najbolje funkcionišemo. Možda smo malo nesigurnije nego što je trebalo meč priveli kraju - rekao je Ristić i dodao:

- Veoma bitna pobeda za nas, okrećemo se sledećoj utakmici sa Turskom u ponedeljak. Želim i da se zahvalim svim našim navijačima koji su došli u halu u Njukasl da nas podrže. Bilo ih je prilično, značila nam je njihova podrška.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike