Centar Fenera uverava: Zvezda je mnogo bolja od trenutnog skora na tabeli!

10.11.2022

06:03

0

Autor: 24sedam

Najdžel Hejs Dejvis oprezan pred večerašnji meč

Centar Fenera uverava: Zvezda je mnogo bolja od trenutnog skora na tabeli!
Najdžel Hejs Dejvis - Copyright Profimedia/Adria Puig / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Do prošle nedelje neporaženi Fenerbahče želi ekspresno da se vrati na trijumfalni evroligaški kolosek, a na tom putu stoji mu Crvena zvezda. Srpski i regionalni šampion u Istanbul (četvrtak, 18.00) stiže posle šokantnog neuspeha u jadranskom duelu sa Zadrom, a na sve to crveno-belima u prilog ne ide ni trenutna kadrovska situacija u ekipi.

Bez obzira na sve, izabranici Vlade Jovanovića na Bosfor su otišli sa željom da značajno poprave utisak posle bledog izdanja u duelu sa Zadranima, koje nije uticalo na pozitivno mišljenje o crveno-belima stratega Fenera Dimitrisa Itudisa.

Da turskom prvaku neće biti lako u duelu sa Zvezdom smatra i iskusni centar domaćeg tima Najdžel Hejs Dejvis.

- Znamo da nam dolazi tim koji je mnogo bolji od trenutnog skora na tabeli i da će biti teška utakmica, kao i svaka druga – istakao je nekadašnji košarkaš Barselone i dodao:

- Mislim da imamo dobru priliku da se vratimo na pravi, pobednički put. Gledali smo video prošle utakmice, videli svoje greške kako bismo bili bolji, ali i stvari koje smo dobro uradili i koje treba da nastavimo da radimo – kazao je u najavi meča Hejs Dejvis.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike