Zvezdaši besni posle bruke protiv Zadra! Pljušte uvrede, navijači traže samo jedno!

07.11.2022

20:29

0

Autor: 24sedam

Fanovima srpskog i regionalnog šampiona preselo veče

Zvezdaši besni posle bruke protiv Zadra! Pljušte uvrede, navijači traže samo jedno!
Ben Bentil, Ognjen Dobrić, Hasan Martin, Branko Lazić - Copyright Photo: AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanovic

Prvi radni dan u nedelji navijači Crvene zvezde želeli su da privedu kraju u relaksiranoj atmosferi uz košarkaše svog tima, koji su u poslednjem meču 6. kola AdmiralBet ABA lige dočekali unapred prežaljeni Zadar.

Ipak, umesto u „nabijanju samopouzdanja“ pred dva vezana evroligaška meča (Fenerbahče u Istanbulu i Asvel u Beogradu), Lazić i drugovi su svojim simpatizerima priredili košmarno veče porazom od tima koji je večeras u dvorani „Aleksandar Nikolić“ bio lišen pomoći svog najboljeg igrača Luke Božića (98:96).

 

 

Da je vrag u beogradskom hramu košarke odneo šalu moglo je da se nasluti još tokom prvog poluvremena meča, a kada su gosti sredinom treće deonice stigli nadomak 20 poena prednosti besni navijači su počeli na društvenim mrežama da iskazuju svoje nezadovoljstvo koje je kulminiralo po poslednjem zvuku sirene.

 

 

„Tviter“ su očas posla preplavili izuzetno neugodni komentari Zvezdinih navijača koji su mahom složni u oceni da je posle večerašnjeg bolnog i šokantnog neuspeha poslednji čas za promenu trenera.

 

 

 

Mladi Vlada Jovanović već duže vreme trpi veliki pritisak dela crveno-bele javnosti, ali je dosad imao čvrstu podršku rukovodećih ljudi Zvezde, koji, sva je prilika, još veruju u mogućnosti jednog od najpresprektivnijih srpskih stratega.

Ipak, poraz od Zadra kao da je prelio čašu nezadovoljstva kod navijača srpskog i regionalnog šampiona, među kojima se pojedinci nadaju povratku najtrofejnijeg trenera u istoriji kluba Dejana Radonjića.

 

 

 

 

Vruće glave, veliki broj Zvezdinih pristalica nije bio baš raspoložen za „korišćenje kočnice“ pa su svoje nezadovoljstvo iskazali porukama koje nikako nisu za prenošenje, a malo je onih u klubu sa Malog Kalemegdana koji su večeras bili pošteđeni žestokih kritika nezadovoljnih navijača.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike