Zvezda je veoma opasan protivnik! Vildoza i Nedović Itudisova briga pred dolazak Jovanovićeve čete u Istanbul!

09.11.2022

17:52

0

Autor: 24sedam

Strateg Fenerbahčea biranim rečima o crveno-belima

Zvezda je veoma opasan protivnik! Vildoza i Nedović Itudisova briga pred dolazak Jovanovićeve čete u Istanbul!
Dimitris Itudis - Copyright MN Press

Turbulentan početak sezone Crvene zvezde ni na koji način ne izaziva opuštanje u ekipi Fenerbahčea pred njihov evroligaški okršaj u četvrtak (18.00) u Istanbulu.

Rezultatski ranjena posle šokantnog poraza od Zadra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ i kadrovski oslabljena ekipa Vlade Jovanovića pokušaće da, ako ništa drugo, popravi utisak posle izuzetno bledog regionalnog izdanja u ponedeljak, dok svi problemi sa kojima se Zvezda suočava nisu ni najmanji predmet interesovanja trenera Fenera Dimitrisa Itudisa.

- Igramo protiv tima koji je pokazao želju da postane bolji. Pojačali su se veoma značajnim bekom za evroligaške, pa i NBA, standarde Lukom Vildozom, Nedović se vratio… Definitivno, sa njima zajedno, kao i ostalim bekovima, oni su dominantni na lopti – rekao je u najavi meča grčki strateg.

Ni samo jedna pobeda Zvezde u prvih šest kola nove evroligaške sezone, niti to što Fener svoj prvi poraz doživeo tek prošle nedelje na gostovanju u Barseloni, ne mogu da zavaraju iskusnog stratega.

- Zvezda ima veoma iskusnog Bentila na poziciji četiri ili pet, kada žele da igraju sa nižom petorkom. Sve u svemu, tim su koji može da napravi mnogo ofanzivnih šema nošenim njihovom kreativnošću. Mi, sa druge strane, dolazimo iz utakmice u kojoj nismo pokazali svoju pravu sliku, koji smo prikazivali dosad. Ali, naučili smo lekciju i nadam se da ćemo se odmah vratiti na pravi put, imajući na umu da je Zvezda veoma opasan protivnik – istakao je Dimitris Itudis.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike