Ovo je želela da čuje Srbija: Jokiću baš teško pala eliminacija sa Eurobasketa - otkrio šta su radili posle poraza od Italije!

27.10.2022

09:30

0

Košarkaš Denvera priznao da mu nije bilo lako posle ispadanja od "azura"

Ovo je želela da čuje Srbija: Jokiću baš teško pala eliminacija sa Eurobasketa - otkrio šta su radili posle poraza od Italije!
kss20 - Copyright Fiba.basketball

Nikola Jokić je prvi put posle neuspeha na Eurobasketu pričao na ovu temu napominjući da mu je teško pao poraz od Italijana.

- Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima . Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, družili smo se malo. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima - poručio je Jokić za RTS.

Srpski košarkaš se osvrnuo i na trijumf protiv Lejkersa, ističući u prvi plan publiku.

- Ne pričam za medije puno, samo ono što moram. Sjajna utakmica od nas posle poraza od Portlanda gde smo izgubili energiju. Moram da priznam da ovde kad sam ja došao nije bilo toliko publike. Poslednjih četiri ili pet godina se situacija promenila, atmosfera je uvek odlična i svaka im čast na tome.

Jokić je priznao da se kao tim adaptiraju jedni na druge s obzirom na to da je početak sezone.

- Prilagođavamo se jedni drugima, ima tu igrača koji se još nisu priključili. Mislim da se i dalje uigravamo. Nekako, kada izgledamo dobro, izgledamo jako dobro, a kada smo loši, onda smo baš loši. Cilj je da budemo dobri. O šampionskoj tituli? Mora mnogo stvari da se poklopi, ne može već sada da kaže. Idemo utakmicu po utakmicu - zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike