Čemu ovo vodi: Igraju protiv Zvezde u četvrtak, a trenutno imaju 11 obolelih

13.10.2020

10:02 >> 11:02

0

Autor: D. B.

Iz Francuske stižu alarmantne vesti

Čemu ovo vodi: Igraju protiv Zvezde u četvrtak, a trenutno imaju 11 obolelih
Copyright Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde večeras će dočekati Žalgiris u Beogaradu u okviru trećeg kola Evrolige, a šta ih čeka u četvrtak u Francuskoj – to niko ne može da zna.

Kreće “frka”: Zenit nije otputovao u Španiju

Francski klub je saopštio da se posle PCR testova koji su obavljeni 12. oktobra koronavirus pojavio kod još četiri košarkaša, članova stručnog štaba ili zaposlenih u klubu, a da je od ranije već sedmoro ljudi (igrači, treneri i zaposleni bilo pozitivno). Sve ukupno ovo znači da je u klubu iz Vilerbana čak 11 osoba obolelo od kovid 19 i svi se nalaze u izolaciji.

– Svi oboleli su dobro i imaju veoma slabe simptome. U ovom momentu imamo devet igrača na raspolaganju uključujući i dva člana tima do 21 godine. Voleli bismo da možemo da izolujemo čitav tim, ali to je odluka koju donose čelnici takmičenja u kojima igramo – stoji u saopštenju Asvela.

Partizanov rival mora da preda bez borbe

Predviđeno je da francuski klub večeras igra utakmicu protiv Panatinikosa, a da onda 15. oktobra ugosti Crvenu zvezdu. Čak i da se odigraju bez problema ovi mečevi jasno je da će i PAO i crveno-beli biti veliki favoriti u mečevima sa oslabljenim timom čiji je vlasnik nekdašnji reprezentativac Francuske i NBA zvezda Toni Parker.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike