Adams fasciniran Delijama: Ovo je jedna od najluđih atmosfera u kojoj sam igrao!

14.10.2022

05:32

0

Amerikanac ima samo reči hvale za navijače Zvezde i obećava pobede u narednom periodu!

Adams fasciniran Delijama: Ovo je jedna od najluđih atmosfera u kojoj sam igrao!
Džejlen Adams - Copyright MN Press

Košarkši Crvene zvezde doživeli su i drugi poraze zaredom u Evroligi.

Ovaj put crveno-beli su poraženi od Panatinaikosa 77:75, a košarkaš našeg predstvanika u Evroligi Stefan Lazarević ističe da su greške u presudnim trenucima odlučile pobednika.

- Uspeli smo nekako iz tog prvog poluvremena da stabilizujemo igru, ali su nas jeftine greške koštale pobede. Nismo uspeli da iskontrolišemo do kraja. Čeka nas u nedelju jako važna utakmica i teško gostovanje u ABA ligi.Mislim da u Evroligi protiv bilo koga može da se očekuje pobeda, samo da igramo 40 minuta i da damo sve od sebe - poručio je Lazarević, pa dodao:   

- Sigurno da ovakve utakmice kad izgubiš da su teške, ali nema mnogo vremena da se poklekne. Sledeća utakmica čeka, crpimo samopouzdanja iz toga. Imali smo šansu da ostvarimo pobedu, ali idemo dalje.

Džejlen Adams takođe je istakao da mu je žao navijača koji su zdušno bodrili Zvezdu, napominjući da se nada da će biti sve bolji kako bude odmicala sezona.

- Bila je teška utakmica, borba na obe strane. Publika nas je nosila, bilo je mnogo dobrih minuta različitih igrača, ali nažalost, nismo uspeli da privedemo posao kraju. Volim navijače, danas je energija bila luda, jedna od najluđih atmosfera u kojima sam igrao poslednjih godina. Bićemo sve bolji, ova utakmica bila nam je jedna od najboljih dosad, možda i najbolja. Nadam se da ćemo nastaviti da idemo u pravom smeru i da ćemo doći do pobeda. Vraćamo se treninzima, moramo da budemo bolji u skoku i da smanjimo izgubljene lopte, i biće u redu - istakao je Adams.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike