Crno-beli poručili "gotovo": Rekordna prodaja Partizanovih pretplatnih karata stala na brojci 11.500

05.10.2022

12:16

0

Autor: 24sedam

Crno-beli nisu ni šutnuli loptu na koš, a već su ušli u istoriju Evrolige

Crno-beli poručili "gotovo":  Rekordna prodaja Partizanovih pretplatnih karata stala na brojci 11.500
KK_PARTIZAN_10 - Copyright MN Press

Partizan postavlja standarde i obara rekorde a da još nije došlo do sudijskog podbacivanja.

Crno-beli su objavili kraj prodaje sezonskih ulaznica, uz objavu da se brojanje zaustavilo na 11.500 pretplatnih karata koje su dobile svoje vlasnike.

Prodaja je počela sredinom avgusta i već nakon prvog dana bilo je svima jasno da je interesovanje za utakmice Partizana toliko da će raniji rekord sa prodajom ulaznica od strane Makabija biti brzo nadmašen.

 

 

Pravo preče kupovine sezonskih karata za utakmice imali su vlasnici pretplatnih karata u prošloj sezoni, da bi posle sedam dana počela i slobodna prodaja svim ostalim zainteresovanima.

- Želeo bih da zahvalim južnoj tribini što je prihvatila predlog da kroz grupnu prodaju plaća svoje karte. Tako se poštuje i podržava klub. Želim da ostvarimo rekordan broj prodatih karata, svi ćemo biti presrećni ako prodamo preko 10.000 pretplatnih karata. Verujem da možemo doći do tog broja i da na taj način oborimo rekord u Evroligi ove sezone. Mi smo Partizan, imamo najbolju publiku na svetu i sa pravom verujemo u to - rekao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović na početku prodaje, kada se nije znalo da će Makabi biti skinut sa prvog mesta u ovoj kategoriji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike