Naneli i Anđušić uglas: Jedva čekamo da izađemo pred "grobare", biće ova sezona "top"

03.10.2022

11:46

0

Autor: Milan Nastić

Dva pojačanja Partizana veruju da tek započeta sezona donosi mnogo radosti navijačima crno-belih

Naneli i Anđušić uglas: Jedva čekamo da izađemo pred "grobare", biće ova sezona "top"
KATA8518 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Povratnik u tim Partizana i jedno od najvećih pojačanja ovog leta Danilo Anđušić na današnjem "Euroleague Media day" rekao je šta očekuje od nove sezone u crnom-belom dresu i trećeg pokušaja da u voljenom klubu ostavi značajniji trag:

- Verujem u ovaj tim, cilj nam je da osvojimo AdmiralBET ABA ligu, i da posle mnogo godina vratimo trofej u naše vitrine. Što se tiče Evriolige, želja mi je da se plasiramo u Top 8! Odlična smo ekipa, odlično funkcionišemo, kako na terenu, tako i van parketa se družimo. Mnogo mi znači sto sam se vratio u Partizan, i jedva čekam da se pokažemo pred našim navijačima. Mnogo mi je drago što je već prodato ovoliko pretplatnih karata - poručio je Anđušić.

Još jedan igrač koji je stigao u Humsku da bi pojačao spoljnu liniju crno-belih i doneo neophodno iskustvo ekipi Džejms Naneli,

- Jedva čekam da izađem pred navijače Partizana, oni su "top" i to će mi biti dodatni motiv da pružam što bolje partije. Ovde je sve super, tim sjajno funcioniše, dišemo kao jedan. Svi mi pomažu da se što bolje i brze adaptiram. Sa Željkom se odlično radi, sistem je perfektan. Sve funcioniše u najboljem redu, meni se sviđa kako to izgleda. A, siguran sam da ćemo biti još bolji kako bude odmicala sezona - rekao je Naneli.

Partizan na otvaranju Evrolige igra u Berlinu protiv Albe 7. oktobra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike