Zvezda se trijumfalno vraća iz Antalije! Martin predvodio trio najzaslužniji za zaustavljanje Lokomotive!

18.09.2022

18:37

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli slavili protiv ruskog tima

Zvezda se trijumfalno vraća iz Antalije! Martin predvodio trio najzaslužniji za zaustavljanje Lokomotive!
kkcz-2525-1024x683 - Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Zvezdini košarkaši se sa pozitivnim skorom vraćaju sa pripremnog turnira u Antaliji. Posle poraza od Monaka i trijumfa posle velikog preokreta protiv Jeniseja, crveno-beli su u poslednjem meču u poznatom turskom letovalištu savladali Lokomotivu Kubanj – 73:69.

Osim uvodnih pet minuta koji su protekli u minimalnom vođstvu ruskog kluba, preostali deo meča prošao je u bezuspešnim pokušajima izabranika Aleksandra Sekulića da sustignu prednost Zvezde koja je išla i do dvocifrenog broja sredimom treće deonice (52:41).

Crveno-bele je do trijumfa predvodio trio Hasan Martin, Ognjen Dobrić i Stefan Lazarević, koji su meč završili sa po 11 poena. Najkorisniji igrač po broju indeksnih poena (15) bio je doskorašnji centar Olimpijakosa, koji je imao i pet uhvaćenih lopti, uz samo jedan promašaj (3/3 za dva, 5/6 sl. b.).

U rotaciji za ovu utakmicu se nisu našli Filip Petrušev i Džejlen Adams.

Crveno-bele do početka sezone očekuje još jedan pripremni turnir u Nikoziji, gde će odmeriti snage sa Peristerijem i Olimpijakosom krajem nedelje.

CRVENA ZVEZDA: Holand 9, Lazarević 11, Mitrović 6, Lazić, Martin 11, Dobrić 11, Ivanović 6, Ilić 8, Marković 3, Kuzmić, Topić 3, Bentil 5;

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike