Zvezda bez Nedovića putuje u Antaliju, Jovanovića jedno posebno raduje!

13.09.2022

14:41

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli u sredu igraju protiv Monaka

Zvezda bez Nedovića putuje u Antaliju, Jovanovića jedno posebno raduje!
kkcz-2699-1536x1024 - Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Uvodni deo priprema u Beogradu je završen za košarkaše Crvene zvezde, pred kojima su sada utakmice na pripremnim turnirima. Prvi za crveno-bele počinje već u sredu, kada će u Antaliji odigrati evroligaški duel sa Monakom (19.00).

Lazić i drugovi danas su pošli put turskog letovališta bez povređenog Nemanje Nedovića, a tamo ih očekuju tri utakmice na turniru koji se igra do 18. septembra.

- Očekuje nas put i turnir u Antaliji, sigurno i tri dobre provere na turniru, počev od ekipe Monaka koja je evroligaš. Rezultat zaista nije u prvom planu, već želimo da petodnevni boravak u Antaliji maksimalno iskoristimo – rekao je za zvanični sajt klub trener Vlada Jovanović.

Drugi meč u Antaliji Zvezda igra u petak, dok je treća provera zakazana za poslednji dan turnira.

- Osim utakmica koje će nam značiti, ovaj turnir iskoristićemo na najbolji mogući način, za uigravanje i poboljšanja. Ono što me posebno raduje je da su svi igrači zdravi i da ćemo osim Nedovića biti gotovo kompletni u Turskoj - rekao je Jovanović.

Podsetimo, Crvena zvezda je u prva dva meča zabeležila dve pobede na zatvorenim trening utakmicama u Beogradu, a posle turnira u Antaliji crveno-beli će učestvovati i na turniru na Kipru (Nikozija) gde 23. i 24. septembra igrati protiv Peristerija i Olimpijakosa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike