Partizan i Željko nemaju mira! Smailagić duži period van terena, Avramović dodatna briga!

13.09.2022

17:07

0

Autor: 24sedam

Zdravstveni bilten crno-belih nije najsjajniji

Partizan i Željko nemaju mira! Smailagić duži period van terena, Avramović dodatna briga!
KATA8059 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Sa velikim optimizmom su navijači Partizana očekivali početak nove sezone. Povratak u Evroligu i bombastična pojačanja koja su crno-beli angažovali ovog leta nagoveštavali su sjajne trenutke za košarkašku porodicu kluba iz Humske, međutim početak priprema nije protekao prema očekivanjima.

Povrede Gregora Glasa i, pogotovo, Alekse Avramovića zakomplikovale su rad Željka Obradovića i njegovog stručnog štaba u pripremnom periodu, koji će odsad biti još teži za sprovođenje pošto se na listi povređenih našao i Alen Smailagić.

Kako saznaje „Telesport“, krilni centar crno-belih odsustvovaće sa terena duže vreme zbog povrede zadnje lože zadobijene tokom prijateljskog meča sa Huventudom.

- Posle odrađene magnetne rezonance postalo je jasno da je početak sezone za bivšeg igrača Golden Stejta daleko. Da stvar bude gora po crno–bele, oporavak Avramovića ide dosta sporo, te je teško za očekivati da jedan od najboljih igrača prethodne sezone istrči na parket pre novembra – piše beogradski portal.

Podsetimo, Obradović trenutno ne može da računa ni na Jama Madara i Joanisa Papapetrua, koji su imali (Madar) i još imaju (Papapetru) obaveze sa nacionalnim selekcijama na tekućem Evrobasketu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike