Sukob u svlačionici Francuza tokom Eurobasketa! NBA as vikao na saigrače - Da li je ovo javna kuća! (VIDEO)

09.09.2022

20:34

0

Nezadovoljstvo zbog loše partije, izazvalo reakciju

Sukob u svlačionici Francuza tokom Eurobasketa! NBA as vikao na saigrače - Da li je ovo javna kuća! (VIDEO)
Košarkaši Francuske - Copyright Printscreen/Twitter/Eurohoops

Grupna faza Evropskog prvenstva u košarci je okončana, oni koji su prikazali najviše ili su jednostavno imali sreće, danas su bili u putu do Berlina, gde će se igrati osmina finala, ali i ostale runde eliminacione faze.

Velikih iznenađenja i eliminacija nije bilo, ali od nekih timova je javnost svakako očekivala više. Francuzi su samo jedni u nizu koji na velikim takmičenjima prikazuju ono najbolje. To nije slučaj i ove godine.

Upravo su partije, koje nisu prema očekivanjima, iz takta izbacile i jednog od najiskusnijih u ekipi, Evana Furnije, a u međuvremenu je isplivao i snimak kako se NBA as u svlačionici emotivno i sa povišenim tonom, obraća saigračima.

 

 

- Zašto izgledate zamrznuto? Znali smo da moramo da dobijemo ovaj meč. Možemo da pričamo o rivalima, sudijama i svemu, ali šta je bre ovo!? Javna kuća!? Protiv Litvanije dan ranije smo nešto i pokazali, zašto sada ne igramo, jer nam se ne dopada? Jer je Mađarska? Ova utakmica ostaje iza nas, pobedili smo, ali ovo ide u smeće. Nikad, ali nikad više ovako ne smemo da odigramo. Ovo nismo mi - vikao je Furnije na saigrače.

Trikolori su u grupi B, koja je verovatno i bila najteža na šampionatu, završili na trećem mestu, pa u osmini finala idu na Turke, a pomenuti snimak je nastao nakon meča u grupi, sa Mađarima.
 
Izabranici Vensana Kolea su u tom meču nekako sprečili iznenađenje i upisali pobedu 78:74.
 
Interesantno, ali snimak je objavio ni manje ni više, košarkaški savez Francuske na svom zvaničnom "Jutjub" kanalu.
 
Oni su u 15 minuta predstavili kroz šta je sve ekipa prošla u grupnoj fazi. Bilo je tu dosta zanimljivosti, izjava, priprema za utakmice, ali i jedan događaj koji može biti okarakterisan kao sukob.
 
Da li ih je obraćanje Furnijea probudilo nije poznato, ali u nastavku grupne faze, trikolori su prikazali bolju igru i na kraju obezbedili drugu fazu. 
 
Meč osmine finala sa Turcima na programu je u subotu, tačno u podne. Ukoliko trikolori trijumfuju u ovom susretu, potencijalni rival u četvrtfinalu biće im Srbija.
 
Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike