Pešićevi Orlovi već raširili krila u Berlinu! Jokić, Micić i drugovi počeli pripreme za najvažniji let na Evrobasketu! (VIDEO)

09.09.2022

15:01

0

Autor: 24sedam

Nema odmora za srpske košarkaše

Pešićevi Orlovi već raširili krila u Berlinu! Jokić, Micić i drugovi počeli pripreme za najvažniji let na Evrobasketu! (VIDEO)
kss - Copyright Printscreen/KSS

Ako neko zna kako se osvajaju najsjajnija odličja na velikim takmičenjima onda je to Svetislav Pešić. Iskusni trenerski vuk poslednji je selektor koji je srpskoj košarci doneo zlata sa Evropskog i Svetskog prvenstva, a dve decenije kasnije sa novom generacijom Orlova pokušava da ponovi uspeh na Evrobasketu.

Najbolji srpski košarkaši prvi deo EP završili su perfektno. Pet ubedljivih pobeda i prvo mesto na kraju grupne faze, ipak, nisu doneli ni trunku opuštanja i samozadovoljstva među Orlove, koji su bez dana odmora nastavili pripreme za najvažnije utakmice u šampionatu.

Jokić, Micić i drugovi kasno sinoć su protiv Poljske spustili zavesu na uvodnu fazu Evrobasketa, posle čega su spakovali stvari i iz Praga krenuli put Berlina u kojem će biti odigrana nokaut faza takmičenja.

Čim su stigli u Nemačku Pešićevi Orlovi su istrčali na parket kako bi se što pre aklimatizovali na novu dvoranu u kojoj će u nedelju protiv Italije (18.00) početi borbu za medalju na kontinentalnom šampionatu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike