Pukla bomba na Jadranu! Vujošević ponovo u AdmiralBet ABA igi! Nekadašnji trener Partizana radiće u rodnom gradu!

08.09.2022

15:06

0

Autor: 24sedam

Iskusni košarkaški stručnjak preuzima ulogu stručnog konsultanta u SC Derbi

Pukla bomba na Jadranu! Vujošević ponovo u AdmiralBet ABA igi! Nekadašnji trener Partizana radiće u rodnom gradu!
0MET8425 - Copyright MN Press

Velika vest za sve ljubitelje košarke sitgla je iz Crne Gore!

Nekadašnji trener Partizana, s kojim je postizao ogromne uspehe, Duško Vujošević vratio se u AdmiralBet ABA ligu! Radiće u svom rodnom gradu Podgorici na mestu stručnog konsultanta u SC Derbi! Svojevremeno najbolji trener u Evropi spreman je za novi angažman.

 

 

- Ove godine sam prilikom uručenja Nagrade za životno delo, najvišeg priznanja koje dodeljuje Udruženje košarkaških trenera Srbije izjavio da to ipak ne znači da sam rekao svoju poslednju reč kada je košarka u pitanju i da nastavljam dalje u skladu sa svojim zdravstvenim mogućnostima. Odlučio sam da dam doprinos radu SC Derbi, kao stručni konsultant. Imam delikatan zadatak da pomognem trenerima kada je u pitanju selekcija i razvoj od mlađih kategorija, do posebno izazovnog perioda prelaska iz juniorske u seniorsku i  da ostvarimo rezultat u mlađim kategorijama igrajući sa igračima koji imaju perspektivu - rekao je Vujošević i zaključio: 

 - Klub ima takav program stvaranja igrača, a to je upravo u dosadašnjem radu bila moja specijalnost. SC Derbi ima i adekvatne uslove da realizuje svoje ambicije. Prihvatio sam poziv i posle jednogodišnje pauze se vraćam košarci, u onom kapacitetu u kojem mi to zdravstveno stanje dozvoljava. Nadam se da ćemo ovom saradnjom biti obostrano zadovoljni!

Nekadašnji Vujoešvić pulen, a sada sportski direktor SC Derbi s velikim zadovoljstvom je objavio da je došlo do saradnje:

- Želimo da napravimo najbolji stručni tim za razvoj mladih igrača, a Duško Vujošević je neko čije ime i reputacija to garantuju. Vujošević je sinonim za uspeh.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike