Bosanac se setio iskustva sa Vujoševićem: Krv je kapljala po meni, ali to je bio Dule!

07.08.2022

20:21

0

Autor: 24sedam

Najbolji košarkaš reprezentacije BiH ispričao anegdotu o bivšem treneru Partizana

Bosanac se setio iskustva sa Vujoševićem:  Krv je kapljala po meni, ali to je bio Dule!
musa1 - Copyright mn press/profimedia

Pojačanje Real Madrida, bosanski košarkaš Džanan Musa ispričao je svoja iskustva iz rada sa legendarnim trenerom Partizana Duškom Vujoševićem iz perioda kada je on vodio računa o selekciji BiH.

Musa je ispričao jednu anegdotu kada se pred Vujoševićem pojavio neobrijan:

- To je znalac koji je neverovatan. O njemu se knjiga može napisati. Svi znamo šta je sve napravio, takvi sistemi rada, čitanje knjiga - prisetio se Musa i onda je prešao na svoje iskustvo za dugo pamćenje:

- Ponoć, fizioterapeut Amer iz reprezentacije mi kuca na vrata. Spavanje kod Duleta je najbitnije, ja otvaram i kao pravim se da spavam. Kaže da me Dule zove u sobu. Dolazim do sobe, ulazim i govorim "izvolite coach". On me gleda i pita me: Jesi li ti to neobrijan? Rekoh "jesam". Kaže on "a imaš li brijač"? Odgovaram da nemam. "Eh" kaže, "super, sutra do 7 ujutru da si obrijan". "Ali, coach nemam brijač", a on govori da je upravo u tome stvar.

Musa je na kraju uspeo da dođe do brijača. Morao je na drugi kraj grada na kiosk kako bi ga kupio.

- Šta ću, odem od sobe do sobe, nema niko brijač. Setim se da jedini kiosk radi na kraju grada od 6 ujutro. Ja sam u 6 ujutro stojao s novčanikom u ruci da uzmem taj jednokratni brijač. Ja sam došao na doručak sav izrezan, krv je kapljala po meni. To je bio Dule. Neverovatan je. On tebi traži da si toliko fokusiran i što moraš 'poginuti' da nađeš taj brijač - priča Musa a prenosi portal "sportsport".

Vujošević je zbog bolesti veoma kratko vodio nacionalni tim Bosne i Hercegovine. Dijabetes mu je pravio ogromne probleme i bio je prinuđen da se povuče.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike