Srpski zet i ljubimac Grobara mora protiv Orlova: Radujem se duelu sa Srbijom!

31.08.2022

14:16

0

Autor: 24sedam

Jan Veseli očekuje da Jokić i Micić naprave najviše problema njegovim Česima

Srpski zet i ljubimac Grobara mora protiv Orlova: Radujem se duelu sa Srbijom!
20150916mmVesely2 - Copyright MN Press

Evropsko prvenstvo u košarci samo što nije počelo. Videćemo tokom 17 dana velike bitke na parketu, a biće tu i susreta koji su zanimljivi iz mnogo razloga.

Jedan od tih biće duel Srbije i Češke u subotu (17.30), a njegova specifičnost je tu tome što će rival Orlovima biti srpski zet Jan Veseli.

Srbija i Češka su u grupi D zajedno sa selekcijama Holandije, Finske, Poljske i Izraela, a Veseli, kao ljubimac navijača Partizana i suprug devojke iz Srbije Natalije Miladinović, ističe da se raduje toj utakmici.

- Radujem se utakmici sa Srbijom, koja je favorit. Biće to težak meč. Za nas je najvažnija prva utakmica u petak protiv Poljske, bićemo fokusirani na nju - rekao je Veseli za zvanični sajt Košarkaškog saveza Češke.

Veseli (32) će od naredne sezone igrati u Barseloni zajedno sa srpskim košarkašem Nikolom Kalinićem.

- Kalinić je jedan od najvažnijih igrača u selekciji Srbije. Sreli smo se nedavno na turniru u Hamburgu - dodao je Veseli i istakao da su glavni aduti srpske selekcije Nikola Jokić i Vasilije Micić.

- Sve akcije će ići preko Jokića. Imaćemo odbranu i za njega. Videćemo šta će da bude u subotu. Micić ima mnogo samopouzdanja. Dobar je strelac, pogađa iz driblinga, dobro se snalazi u napadu - istakao je Veseli.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike