Kalinić napravio šou na utakmici, a tek šta je radio posle! Preuzeo posao najpoznatijem turskom mesaru, pa pripremio Orlovima večeru (VIDEO)

29.08.2022

08:33

0

Vrteo roštilj i solio poput popularnog Nusreta, a saigrači uživali

Kalinić napravio šou na utakmici, a tek šta je radio posle! Preuzeo posao najpoznatijem turskom mesaru, pa pripremio Orlovima večeru (VIDEO)
nikola kalinić - Copyright printscreen/Instagram/NikolaKalinic

Košarkaši Srbije savladali su Tursku poslednjem kolu prvog kruga kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to pred njihovim navijačima sa 79:72. 

Tako je Srbija popravila šanse za plasman na Mundobasket, a susret u Istanbulu obeležili su Nikola Jokić i Nikola Kalinić.

Da je sjajna atmosfera u nacionalnom timu, moglo se videti i nakon meča, kada su srpski reprezentativci otišli na večeru u jedan od poznatijih restorana u gradu - čuvenom Nusretu.

Printscreen/Instagram/OgnjenJaramaz
 

 

A Kalinić se i tu odlično pokazao. Ne samo što je na terenu pogodio trojku sa pola i to uz zvuk sirene, već je u restoranu preuzeo posao čuvenom turskom mesaru.

Našao se Kalina u ulozi roštilj majstora, pa je okretao roštilj i solio meso poput Nusreta, koji je takođe i velika Instagram zvezda, a njegovi restorani su jedni od poznatijih među popularnim svetom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike