Naneli je nekoliko dana najavljivao dolazak u Partizan! Grobari, jednoj osobi morate posebno da se zahvalite!

13.07.2022

19:09

0

Autor: 24sedam

Crno-beli formiraju izuzetno snažan tim za novu sezonu

Naneli je nekoliko dana najavljivao dolazak u Partizan! Grobari, jednoj osobi morate posebno da se zahvalite!
profimedia-0422973352 - Copyright Profimedia

Povratnička sezona u Evroligu morala je da bude adekvatno ispraćena i stvaranjem tima koji će moći da isprati zahteve elitnog takmičenja. Bili su i te kako svesni toga vodeći ljudi Partizana, pa su svojim navijačima ovog leta već servirali tri sjajne vesti.

Povratak Danila Anđušića bio je samo uvod u zemljotres izazvan promocijom doskorašnjeg košarkaša Barselone Dantea Ekzuma, a večeras je „valjak“ dobio jedno od najzvučnijih pojačanja u modernoj klupskoj istoriji.

Ugovor sa Partizanom do kraja sezone potpisao je iskusni američki košarkaš Džejms Naneli, koji je poslednjih nekoliko dana na Tviter profilu, ispostavilo se sada, najavljivao dolazak u Beograd.

Pre tačno sedam dana doskorašnji član Makabija „tvitnuo“ je kako će njegova ćerkica izabrati novi tim isključivo na osnovu klupskih boja, da bi na pitanje jednog navijača „da li voli crnu i belu“ iskusni Amerikanac odgovorio sa „Ko ne voli“.

 

 

Moglo bi se po tome reći da „grobari“ jedno veliko hvala duguju i Džejmsovoj naslednici, a ono što je još zanimljivije Naneli se nije zaustavio samo na toj „asocijaciji“.

Pre tri dana, košarkaš koji u javnosti važi za jednog od Obradovićevih omiljenih iz perioda provedenog u Fenerbahčeu, na Tviter je postavio samo crni krug uz hešteg „staydangerous“, pa je tada već znatno jasnije moglo da se nasluti koja će biti naredna stanica sjajnog šutera u njegovoj bogatoj karijeri.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike