Partizanova bomba stiže iz Makabija! Valjak predstavio novo veliko pojačanje!

13.07.2022

18:21

0

Autor: 24sedam

Crno-beli sve jači

Partizanova bomba stiže iz Makabija! Valjak predstavio novo veliko pojačanje!
profimedia-0638009080 - Copyright Profimedia

Partizan je sve jači. Samo nekoliko sati pošto je ozvaničen rastanak sa dosadašnjim kapitenom Radetom Zagorcem, crno-beli su dogovorili novo pojačanje za nastupajuću sezonu. 

Posle Danila Anđušića i Dantea Ekzuma, ugovor do kraja sezone sa "valjkom" je potpisao iskusni Džejms Naneli, saznaje "Telesport".

Naneli važi za jednog od mezimaca Željka Obradovića iz vremena u Fenerbahčeu. Najtrofejniji trener Evrope zbog toga je još prošle godine pokušao da angažuje iskusnog Amerikanca, koji je tada izabrao ponudu "Ponosa Izraela".

Drugu šansu da angažuju jedno od najzvučnijih pojačanja u modernoj istoriji kluba "valjak", međutim, nije propustio. Sačekali su crno-beli da sjajnom šuteru istekne ugovor u velikanu iz Tel Aviva, a povratak u Evroligu samo je dodatno olakšao posao beogradskom klubu da završi veliko pojačanje. 

Naneli u Partizanov dres stiže sa 32 godine i nesumnjivo će doneti preko potrebno iskustvo za mladi tim Željka Obradovića. Prošle sezone u Makabiju je imao učinak od 13.8 poena i nešto manje od četiri skoka po meču u Evroligi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telespsort

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike