Grobari krenuli po rekord! Partizan objavio broj prodatih godišnjih karata posle prvog dana!

15.08.2022

19:21

0

Autor: 24sedam

Navijači su se baš uželeli Evrolige

Grobari krenuli po rekord! Partizan objavio broj prodatih godišnjih karata posle prvog dana!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Navijači Partizana nadaju se da bi njihovi košarkaši u narednih desetak meseci mogli da im prirede sezonu za pamćenje. Sa najtrofejnijim trenerom Evrope Željkom Obradovićem na klupi i timom skockanim za ravnopravnu borbu za najjačim klubovima Starog kontinentu, crno-beli se vraćaju u Evroligu koje su se „grobari“ očigledno mnogo uželeli.

Partizan je u ponedeljak pustio u prodaju sezonske ulaznice koje će u narednih sedam dana moći da kaparišu samo vlasnici koji su i prošle takmičarske godine imali godišnju kartu u svom posedu.

Crno-beli se nadaju da bi ovog leta mogli da obore rekord po broju prodatih sezonskih ulaznica, veruju da su ispunili sve predradnje potrebne da se dođe do petocifrenog broja sezonaca, a ako je suditi po prvom danu prodaje i te kako imaju razloga za optimizam.

- Već prvog dana smo prodali više od 1.000 sezonskih ulaznica! Uz to, zabeležen je veliki broj rezervacija koje će biti realizovan narednih dana – objavili su crno-beli putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike