Itudis hvali svog učitelja: Željko je mnogo uradio za trenere Evrolige!

11.08.2022

12:21

0

Grčki stručnjak ima samo reči hvale za stratega Partizana

Itudis hvali svog učitelja: Željko je mnogo uradio za trenere Evrolige!
obradovic - Copyright MN Press

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis zamenio je Željka Obradovića na funkciji predsednika Odbora trenera klubova Evrolige, napominjući da Žoc mnogo dobrih stvari uradio za evropsku košarku, kao i za struku.

- Željko je četiri godine bio na čelu ove organizacije, i preuzeo je ovu funkciju kad je svima nama bila nepoznata. Na našu sreću napravljeni su krupni koraci, predvođeni Željkom, ali isto tako treba istaknuti i veliku ulogu Pabla Lasa, kao i izvršenog direktora Gorana Šašića, koji je bio motorna snaga našeg udruženja. Nadam se da ću i ja nastaviti tim putem - poručio je Itudis.   

Grčki stručnjak se otkrio koji su mu prvi ciljevi na novoj funkciji.

- Moj prvi zadatak je proširimo članstvo na sve trenere u ekosistemu Evrolige, ali čak i više od toga. Na svakoj od naše četiri godišnje konferencije, raspravljali smo o toj temi. U naredne četiri godine potpredsednik Joanis Sferopulos i ja ćemo pokušati to da omogućimo. Mislim da možemo da napravimo sledeći korak, to je evolucija života. Kada preuzmete nešto morate učiniti sve da bude bolje - zaključio je Itudis.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike