Micov o sukobu sa Saletom: Preovladao je nečiji ego!

10.08.2022

14:10

0

Bivši košarkaš se osvrnuo i na incident sa Aleksandrom Đorđevićem tokom priprema

Micov o sukobu sa Saletom: Preovladao je nečiji ego!
micov - Copyright AdmiralBet ABA liga

Bivši košarkaš Vladimir Micov otkrio je u podkastu Jao Mile razne detalje vezano za njegovu karijeru, napominjući da je kao klinac napravio najveću grešku što je prešao u Crvenu zvezdu, a bolje da je ostao u Beopetrolu. 

- Napavio sam grešku, jer sam prešao u Crvenu zvezdu, jer sam otišao u veliki klub. Bolje bi mi bilo da sam ostao u Beopetrolu, da igram za juniore, eventualno da se skinem da odigram neku utakmicu za seniore, za mene bi to bilo Vau. Tu bi nastavio da napredujem, posle ko zna gde bi mi karijera bila nastavljena. Posle toga sam lutao do svoje 20. godine, stalno menjao klubove. Posle Zvezde odem u OKK Beograd, njihovu filijalu. Tamo sam bio u rotaciji pet bekova, slaba minutaža, uloga, čak i na treninzima - otkrio je Micov u podkastu Jao Mile.

Posle su se dotakli njegovog igranja u reprezentaciji.

- Bilo je kratko - kazao je Micov, a onda se Ilić nadovezao, šta se tu zapravo desilo. 

- Ne bih o tome. Prošlo je mnogo vremena i ne želim da se vraćam. Ne žalim ni za čim tokom karijere. Pa ni za tim, znam da nisam ništa skrivio. Svako ima svoju verziju, ali mislim da je tuđi ego prevladao. I to je to... Sve se videlo, sve se zna. Naravno da ostaje žal što nisam otišao na Svetsko prvenstvo u Španiji. To se desilo tri dana pred polazak. Ono... Provedeš celo leto na pripremama, nisam bio sa porodicom, i desilo se to što se desilo. Posle toga nisam dobijao pozive, bio sam slobodan svakog leta. Kada je došao Igor Kokoškov, zvao me dva-tri puta, ali ja sam bio u ozbiljnim godinama, imao sam 35. Ja nisam mogao da igram prozor zbog Evrolige. A i da sa 35 uzimam nekom mesto... Kad nisam igrao kad sam bio mlađi... Bilo je fer od njega i to je to.

Bivši košarkaš se osvrnuo i na jednu dogodovštinu vezanu za Duška Vujoševića.

- Dolazim u Partizan kod Duleta Vujoševića. Kod njega jutarnji čuveni fakutativni treninzi. Meni to bilo sve ok, naporno jeste. Pritom Dule sve radi do detalja, akcije, situacije, meni glava samo što nije eksplodirala. Odmah mi je rekao za minđušu, nije mi direktno rekao, počeo on, znaš teniseri imaju reket, opremu, i onda odjednom minuđuša, to ne ide - zaključio je Micov u podkastu Jao Mile.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike