Oglasio je i Lešić: Ovo je prava istina o incidentu u Kninu!

09.08.2022

21:39

0

Autor: 24sedam

Srpski košarkaš i njegova porodica doživeli niz neprijatnosti

Oglasio je i Lešić: Ovo je prava istina o incidentu u Kninu!
20201225ivFmpMega10 - Copyright MN Press

Veliku buru podigli su hrvatski mediji u utorak uveče, kada su optužili srpskog košarkaša Savu Lešića za veliki incident i tuču u njihovoj zemlji.

Tamnošnji “Jutarnji list” je celokupnu krivicu svalio na leđa nekadašnjeg člana Partizna i Crvene zvezde i njegove porodice, ali, kao što je i moglo da se očekuje, priča je znatno složenija od one koju je preneo “Jutarnji”.

Nekoliko sati posle incidenta oglasio se Lešić, koji je za “Sportal” objasnio svoju verziju događaja…

- Pre ulaska u selo Kosovo pored Knina hteo sam da obiđem auto nemačkih registracija koji mi nije to dozvoljavao i prelazio je u moju traku. U tom trenutku je dolazilo vozilo iz suprotnog smera gde su sekunde delile mene i moju porodicu od katastrofalnog udesa – kazao je Lešić i dodao:

Odmah je krenulo vređanje na nacionalnoj osnovi gde je ona rekla da smo mi četnici i da joj je muka od nas. Supruga je izašla iz kola, devojčica od 13 godina je skočila na nju i krenula da je čupa. Razdvojio sam ih, ušli smo u kola, krenuo sam ka našem zaseoku i primetio da me to vozilo prati i slika auto konstantno. Kada smo stigli kući, posle nekih 30 minuta došla su dva automobila i izašla su dva čoveka jedan srednjih godina i jedan mlađi. Tada kreću da traže po dvorištu auto i kada je mlađi video moj auto krenuo je da viče: To je taj, to je taj, a stariji: Ubili ste mi majku 95. sad ću vas pobiti sve i krenuo je da udari mog brata - u dahu je rekao Lešić.

Srpski košarkaš je istakao da je bio prinuđen da izađe u javnost sa ovom izjavom zbog svega što je objavljeno u hrvatskim medijima, dodavši da se po ovom pitanju više neće oglašavati.

- Pošto smo odreagovali u samoodbrani da ne dođe do većeg incidenta, stariji čovek je otišao do kola da izvuče lanac sa metalnim predmetom i prvo je udario moju majku, a zatim krenuo ka meni gde sam pokušao da se branim bežeći. Nakon toga, dok me je jurio on je pao, što sam ja iskoristio da ga razoružam i tad se pojavio mlađi koji je napao mene, ali taj napad brat i ja odbijamo, gde se mlađi povukao odmah a stariji je nastavio sa pretnjama. Od tog trenutka mi smo nastojali da oni što pre odu i da se ta situacija završi jer su sva deca mog brata i mene bila na terasi, vrištala, plakala i bilo je mnogo stresno za sve nas to da gledamo. Na svu sreću oni su otišli kućama, mi smo slučaj prijavili policiji – ispričao je Sava Lešić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sportal

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike