Mijailović saopštio lepu vest za sve partizanovce: Budite deo istorijskog povratka "parnog valjka" u elitu!

05.08.2022

09:44

0

Autor: 24sedam

Crno-beli zvanično članovi najbolje lige na kontinentu

Mijailović saopštio lepu vest za sve partizanovce: Budite deo istorijskog povratka "parnog valjka" u elitu!
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović objavio je na svojoj Instagram stranici da su crno-beli od danas i zvanično članovi velike Evroligine porodice.

Crno-beli su, naime, potpisali ugovor koji ih promoviše u zvaničnog učesnika najboljeg klupskog takmičenja na kontinentu.

- Danas je potpisan zvaničan ugovor kojim KK Partizan postaje učesnik Evrolige za sezonu 2022/23! Ovim putem bih još jednom želeo da čestitam svima kojima je Partizan u srcu - napokon smo na mestu koje zaslužujemo - poručio je predsednik Partizana.

 

 

Mijailović je, takođe, obavestio i pristalice da će sezonske karte biti uskoro puštene u prodaju.


- Obaveštenje za sve navijače, klub će pustiti sezonske ulaznice u prodaju 15. avgusta! Očekujte dosta noviteta i poboljšanja u odnosu na prethodne godine. Budite deo istorijskog povratka "parnog valjka" u elitu. Potrebna nam je vaša podrška, da ponovo zajedno pišemo istoriju - napisao je Mijailović.

Partizan je u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo Danila Anđušića, Dantea Egzuma, Janisa Papapetrua, Džejmsa Nanelija, a produžena je saradnja sa Matijasom Lesorom. Klub su napustili Rade Zagorac, Rodions Kurucs i Nemanja Dangubić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike