Drama porodice trenera Majami Hita: Supruga Erika Spoelstre sve otkrila na Instagramu

23.07.2022

18:52

0

Autor: 24sedam

Strašni dani su iza trenera Hita

Drama porodice trenera Majami Hita: Supruga Erika Spoelstre sve otkrila na Instagramu
erik spoelstra - Copyright Profimedia

Supruga trenera Majami Hita Nika Sap objasnila je u jednoj objavi na društvenim mrežama kroz šta je prošla u proteklom periodu zajedno sa suprugom Erikom Spoelstrom i njihova dva mala sina.

Naime, sin Hit je na svoj četvrti rođendan dobio dijagnozu da boluje od kancera, posle čega je krenula borba cele porodice i malog junaka protiv te opake bolesti.

- Dan posle svog četvrtog rođendana naš sin je otišao na neočekivanu operaciju. Pronađeno je tkivo. "Benigno“ - pomislih u sebi. Mora biti benigno. Nedelju dana kasnije, dijagnostikovan mu je Burkitov limfom. U danima, nedeljama i mesecima koji su usledili... izdržao je (i pobedio) hemoterapiju. Bio je... i nastavlja da bude... tako hrabar. Nije izgubio radost. Toliko prijatelja i voljenih se pobrinulo da niko od nas nije izgubilo radost - piše Niki Sap i nastavlja:

 

 

- Juče je naš veliki dečak morao da pozvoni u Odeljenje za rak u Niklausu, i zahvalnost koju osećam je ogromna. REMISIJA (bolest se povukla). Moja porodica i ja smo neverovatno zahvalni njegovim pedijatrima, hirurzima, lekarima, medicinskim sestrama, celom timu za život dece, i svom osoblju u Niklausu koji se brinuo o našem dečaku... ali i našoj porodici. Bilo je mnogo suza, ali svi ovi posebni pojedinci su se pobrinuli da bude puno osmeha i ljubavi i podrške. Zaista nema dovoljno reči. Jednostavno... HVALA! Jednog dana želim da se više otvorim o ovome i stvorim neophodan i smislen dijalog o temi raka u detinjstvu i šta mi je značilo biti roditelj u ovoj situaciji. Za sada sam jednostavno zahvaln. Srećan petak. Bog je dobar - poručila je gospođa Spoelstra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike