Nikola je tek stigao u Majami, a igra se već postavlja za njega! Trener oduševljen skromnošću srpskog krila (VIDEO)

06.07.2022

06:24

0

Jović je prethodne noći bio najzaslužniji za trijumf nad aktuelnim šampionima NBA lige

Nikola je tek stigao u Majami, a igra se već postavlja za njega! Trener oduševljen skromnošću srpskog krila (VIDEO)
nikola jović - Copyright Printscreen/Twitter

Zablistalo je srpsko krilo vež u trećoj utakmici Letnje lige, te je sada Nikola Jović jedna od glavnih tema u NBA krugovima.

U pobedi Majami Hita nad Golden Stejt Voriorsima, ubacio je 25 poena, od kojih čak pet trojki, pa trener nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

Malik Alen, pomoćni trener Majamija zadužen za Letnju ligu, bio je i više nego ponosan, te je sa velikim oduševljenjem govorio o Nikolinom učinku. 

- Jović je tako skroman, baš želi da bude dobar i da se usmerava u dobrom pravcu, što je sjajno imati u timu. Bio je tako ravnodušan posle završna dva koša... Moglo se videti kako je odgovorio na dešavanja na terenu i moglo se videti da će ti koševi doći. Rekao sam mu da samo nastavi da igra i veruje, da uči. I on se sa tim sjajno poneo - rekao je Malik, koji je na kraju dodao se igra već sada prilagođava srpskom igraču, te da se usporavala za njega i da je režirao dobro kretnju lopte. 

Bez teksa je ostao i sam Nikola, te je skromno nakon meča konstatovao da je reč o timskom uspehu.

- Tranzicija iz Evrope ovde je bila zaista teška. Danas, zahvaljujući mojim saigračima i treneru i svima koji su verovali u mene, moji šutevi su ušli. Prve dve utakmice su bile veoma teške za mene. Samo sam pokušavao da upoznam sve. Utakmica je, kao što sam rekao, drugačija - kazao je Jović nakon meča.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike