Hit priča: Novi košarkaš Zvezde Holand otišao na odmor u Portoriko, pa zaigrao plej-of za lokalni klub!

21.07.2022

15:59

0

Amerikanac nije mogao da odbije vlasnika kluba

Hit priča: Novi košarkaš Zvezde Holand otišao na odmor u Portoriko, pa zaigrao plej-of za lokalni klub!
Džon Holand - Copyright Ptrintscreen/Twitter/Basketnews.com

Novi košarkaš Crvene zvezde Džon Holand otišao na odmor, pa zaigrao za klub iz Portorika Fahard, koji igra plej-of njihove lige.

- Zapravo ovo je baš luda priča. Znaju svi koliko sam strastven i koliko volim košarku. Došao sam u Portoriko na odmor. A onda me je vlasnik kluba ubedio da ostanem i igram za njih plej-of. Moj plan je bio da odem do Portorika samo na vikend kako bih malo predahnuo, a sada sam ovde i igram, borimo se za titulu - kazao je Holand za Mozzart Sport.

Američki košarkaš otkrio je da čak nije imao ni opremu i da je to uradio nekoliko dana pre nego što je potpisao za Zvezdu. 

- Nisam imao ni dovoljno opreme kada sam se dogovorio da ostanem. Bio je to početak plej-ofa i osetio sam da imamo šansu da uradimo nešto specijalno. Jednostavno nisam mogao da odolim. Ja sam u svojoj srži košarkaš, ne mogu da odolim nadmetanju. Na sve to, dogovorili smo se svega dan ili dva pre nego što sam potpisao sa Crvenom zvezdom. Nisam ni znao da li ću igrati u Evropi naredne sezone - zaključio je Holand.

Crveno-beli počinju pripreme sredinom avgusta i tada će im se priključiti i Džon Holand.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: mozzartsport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike