Zvezda ne prodaje karte za derbi, deli ih u nedelju! Na tribine samo prijatelji kluba i vlasnici sezonskih ulaznica!

04.06.2022

12:22

1

Autor: 24sedam

Crveno-beli zbog kazne ABA lige neće igrati pred punim tribinama

Zvezda ne prodaje karte za derbi, deli ih u nedelju! Na tribine samo prijatelji kluba i vlasnici sezonskih ulaznica!
0MET9678 - Copyright MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda, domaćin pete, poslednje utakmice finala AdmiralBet ABA lige, saopštio je danas da za ovaj meč neće puštati ulaznice u prodaju!

Zbog nesportskog ponašanja navijača na drugoj utakmici crveno-beli su kažnjeni, pa će u dvorani Aleksandar Nikolić biti manje gledalaca.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da prodaje dnevnih karata za petu utakmicu finalne serije regionalne lige neće biti. Distribucija karata biće organizovana u nedelju 05.06. od 13 časova u prostorijama kluba u hali Aleksandar Nikolić i vršiće se za sve prijatelje kluba, kao i za one najvernije, vlasnike sezonskih karata", stoji u saopštenju Zvezde uz podsećanje da u finalu nema gostujućih navijača.

 

 

Meč je na programu u ponedeljak od 20 časova, a iz Zvezde stiže i apel navijačima da ne donose "bilo kakve kovanice, upaljače, priveske, i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren".

"Ovim putem apelujemo na sve Zvezdaše da u ponedeljak navijamo za naš tim i klub. Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen! U ponedeljak budimo svi kao jedan - navijajmo za Crvenu zvezdu i odbranimo domaći teren!", zaključuju crveno-beli.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike