Delije će biti oduševljene kada pročitaju šta od Zvezdinog tima očekuje novi trener Vlada Jovanović!

12.07.2022

18:40

0

Autor: 24sedam

Mladi strateg se oglasio prvi put otkako je nasledio Dejana Radonjića

Delije će biti oduševljene kada pročitaju šta od Zvezdinog tima očekuje novi trener Vlada Jovanović!
20211206ivZvezdaCibona66 - Copyright MN Press

Otkako je postalo izvesno da Dejan Radonjić neće sedeti na klupi Crvene zvezde naredne sezone među navijače srpskog i regionalnog šampiona uvukla se mala zebnja ko će biti naslednik najtrofejnijeg trenera u istoriji crveno-belih.

Licitiralo se sa brojnim imenima, ali je rukovodstvo kluba sa Malog Kalemegdana na kraju odlučilo da poverenje ukaže nekadašnjem strategu FMP-a i Cibone Vladi Jovanoviću, koji se danas prvi put obratio javnosti kao novi trener Zvezde.

- Sugurno je veliki izazov predamnom, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde. Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde, i kada sam prihvatio ovaj poziv prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum! Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati – kaže za sajt crveno-belih Vladimir Jovanović.

Mladi strateg, sudeći po dešavanjima u prelaznom roku, trebalo bi da ima veoma potentan tim.

- Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar „da izađe na crtu“ svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre – rekao je novi trener Zvezde, koji je imao poruku za navijače:

- Sigurno da nam je podrška naših navijača izuzetno važna. Kada je imate od najboljih i najvernijih navijača, a navijači Crvene zvezde to svakako jesu, sve će biti lakše. Naše je da radimo, da se borimo, da odnosom prema dresu opravdano poverenje – istakao je Vlada Jovanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike