Zvezda ima novog trenera! Vlada Jovanović nasledio Radonjića!

08.07.2022

14:19

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli promovisali mladog stratega

Zvezda ima novog trenera! Vlada Jovanović nasledio Radonjića!
Vladimir Jovanovic - Copyright Foto KK Crvena zvezda

Neizvesnosti je kraj, na Malom Kalemegdanu su promovisali novog trenera Crvene zvezde! Na klupi srpskog i regionalnog šampiona od petka sedi Vlada Jovanović. Jedan od najperspektivnijih mladih srpskih stratega potpisao je trogodišnji ugovor sa crveno-belima, koji su ovu informaciju potvrdili na zvaničnom sajtu kluba.

Jovanoviću će angažman u Zvezdi biti najveći izazov u dosadašnjoj karijeri, ali daleko od toga da mladi strateg nema dovoljno iskustva na najvećoj sceni pošto na klupu crveno-belih seda posle dugogodišnjeg rada u FMP-u, te iskustva u zagrebačkoj Ciboni. Takođe, novi strateg kluba sa Malog Kalemegdana bio je angažovan kao pomoćnik u stručnom štabu Igora Kokoškova tokom njegovog mandata u reprezentaciji Srbije.

- Vlada Jovanović je trener koji dolazi iz sistema kluba, u prethodnom periodu pokazao se na nekoliko vrlo odgovornih poslova kao trener, a imenovanje za prvog trenera KK Crvena zvezda je naredni korak i izazov na kome se očekuje da pokaže sve svoje kvalitete i potencijal kao trener - istakli su crveno-beli u zvaničnom saopštenju.

Selektor Orlića (U20) je Zvezdino dete, pošto je prve trenerske korake napravio u mlađim selekcija Crvene zvezde još 2012. godine. Njemu će u radu pomagati dosadašnji prvotimac kluba Marko Simonović koji se seli na mesto pomoćnik, u stručnom štabu biće i Miodrag Dinić dok će imena ostatka Jovanovićevog trenerskog tima biti naknadno objavljena.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike