Zvezdina ofanziva! Posle Holanda, šampion dogovorio još dva pojačanja – na Kališ stižu plejmejker i centar!

12.07.2022

17:57

0

Crveno-beli ekspresno formiraju tim za novu sezonu

Zvezdina ofanziva! Posle Holanda, šampion dogovorio još dva pojačanja – na Kališ stižu plejmejker i centar!
20211004ivZvezdaBuducnost44 - Copyright MN Press

Mala zebnja koja se uvukla među navijače Crvene zvezde posle odlazaka Dejana Davidovca, Ostina Holinsa i, pre svih trenera Dejana Radonjića, brzo je zamenila euforija pred početak nove sezone.

Seriju dolazaka na Mali Kalemegdan otvorio je povratnik Nemanja Nedović, dolazak centra Hasana Martina bio je uvod u današnju bombu u liku Džona Holanda, ali tu nije kraj novostima u redovima srpskog i regionalnog šampiona.

Portal „Telesport“ saznaje da su crveno-beli dogovorili još dva pojačanja i to na poziciji plejmejkera i centra. Beogradski sajt piše da će igru Zvezde u narednoj sezoni organizovati prošlosezonski košarkaš Šabaz Nejpir, koji je posle šest sezona u NBA ligi prošle godine rešio da se oproba na Starom kontinentu u dresu kluba iz Sankt Peterburga.

Ipak, poznati problemi koji su zadesili ruske ekipe zbog vojne operacije u Ukrajini uslovili su prevremeni prekid saradnje dve strane, što je Zvezda uspela da iskoristi, a „Telesport“ ističe da je preostalo samo da se postignut dogovor ozvaniči.

Ista situacija je, kako piše ovaj portal, i sa novim centrom Zvezde koja je postigla dogovor sa dosadašnjim košarkašem Budućnosti Zoranom Nikolićem, koji bi na Kališ trebalo da stigne kao slobodan igrač.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telesport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike