Zvezda dovodi stranca umesto Radonjića? Šampion pregovara sa trenerom koji je Olimpijakos dva puta odveo u finale Evrolige!

30.06.2022

21:35

0

Autor: 24sedam

Janis Sferopulos, navodno, kandidat za stratega crveno-belih

Zvezda dovodi stranca umesto Radonjića? Šampion pregovara sa trenerom koji je Olimpijakos dva puta odveo u finale Evrolige!
profimedia-0604827419 - Copyright Profimedia

Zvezdaška javnost sa velikim nestrpljenjem očekuje prve konkretne korake košarkaškog kluba u letnjem prelaznom roku. Pomalo iznenada su crveno-beli ostali bez trenera, pošto je Dejan Radonjić u četvrtak promovisan u Panatinaikosu, a upravo bi iz Grčke mogao da stigne njegov naslednik.

Tamnošnji mediji plasirali su veoma bombastičnu vest – Crvena zvezda je u pregovorima sa Janisom Sferopulosom!

Strateg koji je bez angažmana od februara ove godine, kada se posle četvorogodišnje saradnje rastao sa Makabijem, navodno je počeo razgovore sa srpskim i regionalnim šampionom, koji pre konkretnih koraka u stvaranju tima mora prvenstveno da reši pitanje trenera.

Iskusni grčki stručnjak dugo je već na najvećoj košarkaškoj sceni na Starom kontinentu najveće uspehe u dosadašnjoj karijeri ostvario je sa Olimpijakosom, kojeg je u dva navrata doveo do finala Evrolige (2015. i 2017. godine). Sa pirejskim klubom osvojio je i dve nacionalne titule u Grčkoj, dok je Makabi vodio do tri uzastopna šampionska naslova u Izraelu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike