Radonjić objasnio zašto je otišao! Zvezda će uvek biti deo mene, uslovi u ugovoru nisu presudili!

01.07.2022

14:39

0

Autor: 24sedam

Novi trener Panatinaikosa poslao poruku beogradskim medijima

Radonjić objasnio zašto je otišao! Zvezda će uvek biti deo mene, uslovi  u ugovoru nisu presudili!
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

Neprijatna vest o odlasku Dejana Radonjića uznemirila je sve navijače Crvene zvezde. Nisu se nadali raskidu saradnje, a brzo su stigle i priče kako crnogorski stručnjak nije bio zadovoljan nekim detaljima ponuđenog ugovora.

Sada već novi trener Panatinaikosa poslao je pisanu poruku  beogradskim medijima u kojoj se obratio i navijačima kluba sa Malog Kalemegdana.

- Dragi Zvezdaši, doneo sam odluku koja ne samo da nije bila laka, već naprotiv izuzetno kompleksna i zahtevna. Ne želim da ulazim u razloge onoga što je prevagnulo, ali jedno je sigurno, da uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor - piše Radonjić i nastavlja:

- Crvena zvezda je iznad svih nas, i sve što smo uradili za moja dva mandata uradili smo zajedno na šta sam veoma ponosan. Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Crvena zvezda će uvek biti deo mene, i to niko i ništa ne može da promeni. Svima vama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha, a Zvezdi želim da produži niz trofeja i navijačima donese još mnogo radosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike