Grci pišu: Nedović i dalje igrač Panatinaikosa! Komplikuje se transfer, Zvezda se prerano radovala?

08.07.2022

11:38

0

Uslov "zelenih" je poznat

Grci pišu: Nedović i dalje igrač Panatinaikosa! Komplikuje se transfer, Zvezda se prerano radovala?
nemanja nedovic profimedia - Copyright Profimedia

Obelodanila je Crvena zvezda tokom jučerašnjeg dana transfer velikog pojačanja - Nemanje Nedovića iz Panatinaikosa, ali se danas "zakuvala" čitava situacija.

Naime, kako je prvo rečeno, potrebna je uplata otkupne klauzole od 300.000 evra, što crveno-beli još uvek nisu učinili.

Grčki mediji navode da Panatinaikos još nije izdao ispisnicu, te da do raskida ugovora neće doći sve dok Zvezda ne uplati pomenutu sumu.

- Prema saznanjima agencije 'SDNA', Crvena zvezda je predstavila Nedovića, ali je zaboravila važan detalj - da plati otkupnu klauzulu od 300 hiljada evra, bez koje Panatinaikos ne namerava da zvanično pusti srpskog košarkaša - objavljeno je u tamošnjim medijima.

Takođe, Grci podsećaju da je Nedović potpisao dvogodišnji ugovor sa "zelenima" u leto 2021. godine, uz odredbu da će ovog leta on biti automatski produžen ukoliko Nedović odigra bar 28 od ukupno 34 evroligaške utakmice.

Srpski bek je nastupio na 26 od 32, zbog izbacivanja ruskih klubova i zato su u Panatinaikosu podrazumevali da je ugovor automatski produđen.

- Ipak, Miško Ražnatović je 'pritisnuo' ovaj uslov i naglasio da ugovor između dve strane nije obnovljen - tvrdi grčki portal "SDNA".

PAO, prema njihovim navodima ne želi pravni spor, već su ostali pri stavu da Nedović može da bira sredinu, ali tek nakon što na račun kluba bude uplaćeno 300.000 evra.

A u međuvremenu, Nedović se na društvenim mrežama oprostio od kluba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike